Είστε εδώ

x

Μήνυμα προειδοποίησης

Φαίνεται ότι ο φυλλομετρητής σας δεν έχει ενεργοποιημένα τα cookies. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τα cookies για να μπορέσετε να συνδεθείτε και να προσθέσετε στοιχεία στο καλάθι.

Σχετικά με εμάς

Ο εκδοτικός οίκος Μ. Γκιούρδας ιδρύθηκε το 1958, στην Αθήνα. Αρχικά, δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των βιβλίων Γεωπονικής αλλά πολύ σύντομα επεκτάθηκε σε διάφορους άλλους επιστημονικούς τομείς, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του μέχρι σήμερα.

Το 1965 επεκτάθηκε στον χώρο των τεχνικών συγγραμμάτων, εκδίδοντας βιβλία για Πολιτικούς Μηχανικούς και Αρχιτέκτονες. Στον τομέα αυτό έχει να επιδείξει βιβλία-ορόσημα, όπως τα "Οικοδομική και Αρχιτεκτονική Σύνθεση" και "Beton Kalender", με πολλές επανεκδόσεις στο ενεργητικό τους.

Αναζητώντας διαρκώς νέους τομείς δραστηριοποίησης, από τα μέσα της δεκαετίας του '80 διέβλεψε τον σημαντικό ρόλο που θα έπαιζαν οι υπολογιστές στην ζωή και την εργασία των ανθρώπων και των επιχειρήσεων και άνοιξε τον δρόμο για τις εκδόσεις πληροφορικής στην Ελλάδα.

Από τότε μέχρι σήμερα ακολουθεί διαρκώς ανοδική πορεία, συνεργαζόμενος με διεθνώς αναγνωρισμένους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού όπως οι SYBEX, Pearson Education, McGraw-Hill, John Wiley, Thompson, κ.α.

Τα τελευταία 10 χρόνια ο κύκλος εργασιών των εκδόσεων Μ. Γκιούρδας ακολουθεί συνεχή ανοδική πορεία, σημειώνοντας μέση αύξηση 13%.

Η ποιότητα, η πληρότητα και η επικαιρότητα των εκδόσεών του συνέβαλλαν σημαντικά στην ανάπτυξη συνεργασιών με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, όπως το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, τα οποία χρησιμοποιούν βιβλία των εκδόσεων Μ. Γκιούρδας σαν βασικά συγγράμματα για την διδασκαλία των φοιτητών τους.

Πάγιοι στόχοι του εκδοτικού οίκου είναι η διεύρυνση του μεριδίου αγοράς, η βελτίωση της ποιότητας των εκδόσεων και η επέκταση σε νέους τομείς, ανάλογα με τις εξελίξεις της τεχνολογίας.

Στοιχεία Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας:

Χ. ΓΚΙΟΥΡΔΑ & ΣΙΑ ΕΕ

Διακριτικός Τίτλος:    

ΜΟΣΧΟΣ ΓΚΙΟΥΡΔΑΣ

Επάγγελμα: 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Έδρα: 

ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 70-74, 106 81 ΑΘΗΝΑ

ΑΦΜ:

099809441

Δ.Ο.Υ.:  

Δ ΑΘΗΝΩΝ

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ:

3840901000

Τηλ.:   

+30 210-3303145

E-mail:

info@mgiurdas.gr

Fax:

+30 210-3303126